Ви увійшли як Гость
Група "Гости"Вітаю Вас Гость!
Вт, 19.03.2024, 10:45
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: Таня, Volodja  
Ходорівська балачка » Форум нашого міста » Життя міста Ходорова » Проблеми міста. (Пишемо щиро про наболіле.)
Проблеми міста.
khodorivДата: Ср, 30.12.2009, 12:12 | Повідомлення # 16
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 115
Нагороди: 4
Статус: Offline
Свіжі новини від Ходорівського довгобуду!!!
Обіцяли 14 днів - вже місяць...
Тепер міст перейменовуєм з "Деревянного" на "Міст в майбутнє".
Прикріплення: 7173480.jpg (133.8 Kb)
 
оленаДата: Вт, 12.01.2010, 16:44 | Повідомлення # 17
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Статус: Offline
ага blink help shock
 
SkamsДата: Сб, 08.01.2011, 21:03 | Повідомлення # 18
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Статус: Offline
Дороги взимку ніхто не чистисть і не посипає. За якого ще мера у нашому місті міняли тротуарне покриття?!
У Ходорові дуже багато кафе та магазинів. Запитання: дорогі дорослі це звісно добре, що вам є де випити і попліткувати, але де мають можливість гратись ваші діти, племінники, брати чи сестри?
Мені цікаво звідкиля у ходорівчан береться стільки грошей, щоб підтримувати ці всі допотопні місця?
Щодо вище висвітлиної проблеми із сміттям у нашому місті, то з цим стрикається будь-який населений пункт і у нас це ще не так глобально. Та все ж пропозицій у мене для вирішення проблеми на даний час немає .Можливо, насамперед треба акцентувати на виховання людей, яким байдуже де викинути пачку від сигарет чи сухариків...
 
ZlosniyДата: Пт, 22.07.2011, 10:47 | Повідомлення # 19
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Статус: Offline
Сміття це єдина проблема в Ходорові, чи просто найактуальніша?

Додано (22.07.2011, 11:47)
---------------------------------------------
У районі нарешті розпочали ремонтувати дороги
П'ятниця, 01 липня 2011, 12:02

З державного бюджету відремонтували дороги у Квітневому та Трибоківцях. З обласного бюджету 975 тисяч гривень на ремонт інших доріг району

У районі налічується близько 508 км доріг комунальної власності, з них: сільські - 332,9 км, селищні - 85,1 км, міські - 90,5 км.

Сьогодні не дивина, що експлуатаційний стан більшості доріг місцевого значення важко назвати навіть незадовільним. Практично половина з них уражена ямковістю, а окремі ділянки сільських доріг аварійно небезпечні. Незадовільний благоустрій і комунальних доріг: тротуари, бордюри, освітлення, а про умови для пересування людей з особливими потребами годі говорити. Наявні обсяги фінансування з державного і місцевого бюджетів не забезпечують не те що нормативних термінів проведення ремонтних робіт автомобільних доріг, а й взагалі будь-яких.

За кошти субвенції з державного бюджету в поточному році відремонтували дороги (надіємось - поки що) тільки у двох населених пунктах - Квітневому та Трибоківцях Баковецької сільської ради, освоївши 60 та 30 тис грн відповідно.

Проте потішили депутати обласної ради своїм рішенням №167 від 24 травня 2011 року «Про затвердження Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2011 рік», яким затвердили уточнений обсяг субвенції із спеціального фонду обласного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг комунальної власності, яка становить 22890,6 тис. грн. Розподіл субвенції між районними бюджетами проводиться рівномірними частинами. Нашому району, як і іншим, перепаде 775 тис грн та ще додатково 200 тис із фонду вирівнювання місцевих бюджетів, які спрямовуються для забезпечення інфраструктурного розвитку територій.

Щоб отримати ці кошти, громадам потрібно було гарантувати, що дороги перебувають на балансі територіальних громад (сільських, селищних та міських рад) та наявний паспорт дороги. Мати виготовлену і затверджену в установленому порядку проектно-кошторисну документацію у разі проведення будівництва, реконструкції та капітального ремонту доріг комунальної власності і, основне, забезпечити співфінансування з місцевих бюджетів в обсягах не менших 10 відсотків від вартості робіт, або не менше 30 відсотків від планових надходжень податку з власників транспортних засобів та інших машин і механізмів, а також збору за першу реєстрацію транспортного засобу. Тільки тоді райдержадміністрація включала їх у пропозиції щодо фінансування.

Виконавши всі вимоги обласного рішення претендентами на отримання коштів стали Жидачівська міська - 285 тис грн, Ходорівська міська - 280 тис, Новострілищанська селищна -35 тис, Баковецька сільська (с. Репехів) - 25 тис, Чорноострівська сільська (с. Чорний Острів, с. Бориничі) - 80 тис, Молодинчецька сільська (с. Молодинче, с. Новосільці ) - 20 тис, Жирівська сільська (с. Жирова) - 30 тис, Вербицька сільська (с. Вовчатичі) - 10 тис, Млиниська сільська ради (с. Млиниська) - 10 тис грн. А також до кінця року мають шанс бути відремонтованими дороги Отиневичі - Чорний Острів (50 тис грн), Бортники - Молодинче (50 тис), Ходорів - Нові Стрілища (50 тис), Журавно - Мельничі (50 тис грн).

Марія ТАТЧИН.
www.newtime.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=586:dorohu2&catid=42:newtime-kat-vlada&Itemid=27

Є надія що будуть дороги, найголовніше прослідкувати щоб гроші не розкрали!!!


Повідомлення відредагував Zlosniy - Пт, 22.07.2011, 10:49
 
jolДата: Чт, 01.09.2011, 00:56 | Повідомлення # 20
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Статус: Offline
Скажiть, будь-лака, а чому не працює цукровий завод?Що з ним сталося?
 
maxiyДата: Пн, 18.06.2012, 19:48 | Повідомлення # 21
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 8
Нагороди: 0
Статус: Offline
Скажіть будь ласка в ходорові можна знайти роботу хоча би тимчасову. Треба для оплати візового збору. Хоча в принципі цікавить постіна робота. Зокрема як працюють колишні заводи, Дунапак і т.д.
 
ГостьДата: Пн, 18.06.2012, 22:12 | Повідомлення # 22
Група: Гости





З заводами трудно, щось розікрали, щось продали, а що залишилося то на цеглу розбирають.
Якщо конкретики добавити краще оголошення в місцеві ЗМІ подати може буде користь.
Можеш ще на місцевих царків попрацювати, на базарі поторгувати там все прихвачено ВЛАДА кришує.
Збудували базар і біда не знають чий він аж ZIKа кликали до Ходорова щоб господара знайшов, та дарма.
То ж поки не спохватилися займай палатку вези товар і торгуй, а там видно буде.
В Ходорові як в Техасі коли нема господара то моє.
Користай момент!
 
ГостьДата: Вт, 19.06.2012, 00:44 | Повідомлення # 23
Група: Гости





Da
 
ГостьДата: Вт, 19.06.2012, 00:59 | Повідомлення # 24
Група: Гости





Я так розумію, що місто найбільш депресивне. Одні багачі і бідняки. Розумієте робота мені потрібна тимчасова, якщо така є, а така літом має бути. Не всі ж цілими днями влаштовують собі море в місцевому ставі.
 
MaxiyДата: Ср, 20.06.2012, 13:38 | Повідомлення # 25
Група: Гости





Так що нікому ніяких варіантів не спаде (у львові, ходорові, жидачеві-мейл в профілі). Мені потрібно принаймні пятсот гривень для покриття цих витрат. В борги навіть невеликі не хочеться залазити. А до польщі я не їду орацювати на їх "царків" як ви виразились. А то очевидно люди думають лиш про себе, результат одна частина міста напівруіна, інша нагадує курортний регіон.
 
ГостьДата: Чт, 21.06.2012, 12:23 | Повідомлення # 26
Група: Гости





Я про Ходорівських "царків" і тих що "панаєхали" сюди бізнесувати.
Місцевим нікуди розвернутися все прихвачено.
Тому ласі шматки розібрали владні наближені от і курорт для декого.
А руїни хочеш піднімай, коли ще не зайняті.
Взагалі з роботою трудно, краще борги тим більше невеликі приїдеш віддасиш.
 
БогданДата: Сб, 28.07.2012, 19:37 | Повідомлення # 27
Група: Гости





УВАЖАЕМЫЕ ГОСПОДА!
Обратиться к Вам с открытым письмом меня вынудила ситуация, которая складывается вокруг участка в центре города Ходорова, Львовской области, Жидачевского района, Украина.

В Ходорове некогда была большая еврейская община. По данным в 1642-1652 годах здесь была построена одна из древнейших деревянных синагог Галиции - Ходоровская синагога. Роспись в синагоге была выполнена в 1650-1652 годах Исраэль бен Мордехаем Лисницким. В 1714 г. роспись храма была восстановлена Исааком бен Йегуда Лейбой. Рядом с синагогой находилось старое еврейское кладбище. Ходоровская синагога была уничтожена фашистами в годы оккупации. В 90-х годах Коцовский О.Т. на месте еврейского кладбища построил стадион. Он утверждал, что останки людей были вывезены и перезахоронены. Но это не соответствует действительности. Все, что мешало строительству, было вывезено на свалку.

Сейчас Коцовский О.Т занимает пост мэра города Ходорова. И на сессии городского совета было подписано решение о ликвидации детской площадки ( где ранее стояла синагога) и передачи этого участка под строительство крупного бизнес-объекта. Мы, жители Ходорова, написали заявление на имя мэра Коцовского О.Т., в котором требовали отменить данное решение. После этого люди, которые подписывали этот документ, были подвержены угрозам, напрямую и через телефонные звонки, от неизвестных людей.

Пока все наши попытки изменить ситуацию безуспешны. Письма, которые я направлял в органы власти разного уровня ( в том числе и депутату от партии Тигипко Пушкарь Ю.Н.), неизменно возвращались на рассмотрение в местную администрацию или же их оставляли без внимания,

Я добиваюсь отмены решения сессии городского совета, полной остановки строительства. Требую выяснить, куда были вывезены останки людей с еврейского кладбища. И на месте Ходоровской синагоги нужно установить памятный знак, а на месте еврейского кладбища – мемориальную доску.

Я прошу Вас помочь остановить этот беспредел.

Обращаясь к Вам, я полагаю, что если действовать сообща, то можно
существенно повлиять на решение проблемы, создавшейся в городе Ходорове.



ЧЕМ МОЖЕТ ПОМОЧЬ КАЖДЫЙ ИЗ ВАС:
Максимально осветить проблему- не молчать. Это поможет!
1. Распространите этот текст по сети (перепост, рассылка друзьям, размещение в группах и т.д)
2. Если Вы пишете статьи- выложите материал у себя на сайте.
3. Любая иная помощь, идеи и предложения.

Знайте! Чем больше людей откликнутся - тем больше шансов, что проблема будет решена!

С уважением

Богдан Григорьевич Кулинский
+38-098-276-98-14
bogdan.kulinskij@mail.ru
 
ГостьДата: Нд, 23.09.2012, 21:38 | Повідомлення # 28
Група: Гости





Геть євреїв з Ходорова
 
ГостьДата: Нд, 23.09.2012, 22:41 | Повідомлення # 29
Група: Гости





Дурень ти !
Хто не знає історії міста той не може називати себе Ходорівчанином.
Мова не йде про євреїв.
Говориться про свавілля місцевої влади !
Роблять що їм треба!
Надіюся що прийде кінець цьому!
А пам'ятні дошки встановити потрібно, крім того гроші на них в мера ніхто не просить.
Це ж не пам'ятники по Ходорову ставити за бюджетні кошти.
За то на кістках концерти проводити, депутатів і себе піарити не слабо.
Ганьба !!!
 
cyncaxotoДата: Вт, 16.10.2012, 22:38 | Повідомлення # 30
Група: Гости





<a href=http://najtansze-pozycjonowanie-wroclaw.pl>pozycjonowanie stron wrocław</a>
<a href=http://najtansze-pozycjonowanie-krakow.pl>pozycjonowanie stron kraków</a>
<a href=http://www.wrona.it>pozycjonowanie stron warszawa</a>
 
Ходорівська балачка » Форум нашого міста » Життя міста Ходорова » Проблеми міста. (Пишемо щиро про наболіле.)
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Малеча - ресурс для сучасних батьків Від свята до свята! Українські пісніПиши українською Allsoft.ru - магазин софта Переводчик онлайн Test your Internet connection speed at Speedtest.net Баннера на заказ. Программы на SoftPortal.com Пчеловодство и апитерапия. Доктор Пчела. favicon.ru
Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс: www.khodoriv.at.ua