Ви увійшли як Гость
Група "Гости"Вітаю Вас Гость!
Ср, 09.10.2024, 14:08
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Таня, Вікторія, Roksolana  
Солодке печиво
RoksolanaДата: Ср, 25.03.2009, 21:09 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 37
Нагороди: 1
Статус: Offline
Господині поділіться будь-ласка рецептами пляцків, перекладенців, тістечок смачненьких.
Навчіть молодих господинь пекти добрі торти і інші солодкі шедеври.
 
ВікторіяДата: Чт, 26.03.2009, 21:35 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Нагороди: 2
Статус: Offline
Добрі булочки

500 г. борошна,
1 склянка вершків або молока,
3 жовтки, 20 г. дріждів,
1 ст. ложка вершкового масла або маргарину,
3 ст. ложки цукру,
цедра з 1/2 лимона, ванілін.

Дріжді розвести в теплому молоці або вершках з 1 ст. ложкою цукру і, коли почнуть бродити,
влити в посуд з борошном. Додати розтерті з цукром до білості жовтки, лимонну цедру,
ванілін, розтоплений жир, замісити пухке тісто. Виробити невеличкі булочки і викласти їх
на змащений жиром лист. Поставити в тепле місце, щоб підійшли, після чого змастити яйцем
і пекти в гараячій духовці (210-220 С) протягом 30 хв.

Смачного smile

 
ВікторіяДата: Чт, 26.03.2009, 21:37 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Нагороди: 2
Статус: Offline
Булочки чайні

500 г. борошна,
1 скалянка молока,
2 яєць,
3 жовтки,
50 г. дріждів,
100 г. вершкового масла або маргарину,
50 г. цукру,
1/2 ч. ложки солі.

Дріжді розвести в теплому молоці з 1 ст. ложкою цукру і, коли почнуть бродити,
влити їх в посуд з борошном, додати рощтерті з цукром до білості жовтки, піну з двох білків,
сіль і замісити. Під кінець місіння влити розтоплений жир і продовжувати місити.
Коли жир рівномірно розійдется в тісті, накрити і поставити в тепле місце, щоб підійшло.

А як підійде, виробляти виробляти невеличкі круглі булочки, нарізуючи їх посередині ножем,
скласти на змащений жиром лист і поставити, щоб підійшли. Тоді змастити їх яйцем і
пекти в гарячій духовці (190-200 С) протягом 30 хв.

 
ВікторіяДата: Чт, 26.03.2009, 21:41 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Нагороди: 2
Статус: Offline
Пиріг з фруктами з компоту

Тісто:
400 г. борошна,
150 г. вершкового масла або маргарину,
100 г. цукру,
3 яєць,
1/2 склянка сметани,
1/2 ч. ложки соди,
1/2 ч. ложки лимонної кислоти.

Начинка:
1/2 кг. фруктів з компоту,
2 ст. ложки мелених білих сухарів,
100 г. горіхів,
3 ст. ложки цукру.

Жир посікати з просіяним борошном, содою і лимонною кислотою, додати рощтерті з цукром жовтки,
сметану,замісити тісто. Вистелити ним змащений жиром лист, поколоти виделкою, і пекти
в гарячій духовці (210-240С) протягом 35 хв.
На спечений корж накласти добре відціджені фрукти з компоту, посипати їх сухараями,
вкрити піною із збитих з 3 ст. ложками цукру білків, посипати січеними горіхами і
пекти в теплій духовці (170С) протягом 30 хв.

Смачно виходить, сама пробувала biggrin , і не дорого.

 
ВікторіяДата: Чт, 26.03.2009, 21:44 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Нагороди: 2
Статус: Offline
Пиріг "Надія"

Тісто:
600 г. борошна,
300 г вершкового масла або маргарину,
100 г. цукру, 2 яєць,
2-3 ст. ложки сметани,
1/2 ч. ложки соди,
1/2 ч. ложки лимоної кислоти.

Начинка:
500 г. джему,
1 склянка дрібно нарізаних горіхів,
цукрова пудра

У посуд для тіста просіяти борошно разом з содою і лимонною кислотою,
додати жир,цукор, жовтки і замісити на сметані круте тісто.
Поділити його на три частини і охолодити.
Одну частину нтерти на рідкій терці на змащений жиром лист і покрити джемом,
потім натерти другу частинку, її також змастити джемом і покрити піною збитих білків,
нарешті натерти третю частину тіста і посипати пісочними горіхами.
Пекти в гарячій духовці (210-240С) протягом 45 хв.
Спечений пиріг порізати на квадрати і посипати цукровою пудрою.

 
RoksolanaДата: Пт, 27.03.2009, 20:45 | Повідомлення # 6
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 37
Нагороди: 1
Статус: Offline
Народ, як приготувати сметанку, колись вона була в кафе Червона шапачка, яке всі памятають звичайно :), вона була різних слоїв, ну дуже смачна, смак дитинства tongue , неможу рецепт ніде знайти. Може хто знає, вона таким трикутничком виставлялась, думаю там сметана і желе, або щось таке, дуже б хотілось приготувати.
 
RoksolanaДата: Вт, 30.06.2009, 23:41 | Повідомлення # 7
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 37
Нагороди: 1
Статус: Offline
Шарлотка з румбарбаром

Інгридієнти:
4 яйця,
1 ст. цукру
й ст. муки
манка, обо крохмаль картопляний 1,5 ложки
Румбарбар 4 патички
фрукти можна інші давати
Яйця збити з цукром дуже добре, додати помішуючи муку. На бритванку покласти папір пергаментний, тоді я посипала манкою, яка вбире сік з румбарбару, зверху посипала різаним і пересипаним цукром румбарбар, поверху полити тістом і в нагріту духовку 200"С на 40 хв. час випічки залежить від бритванки яку ви оберете, моя 9Х13 іn(інчів). Пляцок получається кисло-солодким, до чаю супер, всі хвалили хто пробував rolleyes

Прикріплення: 9894942.jpg (69.9 Kb)
 
оленаДата: Ср, 21.10.2009, 18:00 | Повідомлення # 8
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Статус: Offline
Цікаві сайти можна зайти багато чого
http://www.tonnel.ru/?l=recept&all=recipe
http://www.millionmenu.ru/ deal
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Малеча - ресурс для сучасних батьків Від свята до свята! Українські пісніПиши українською Allsoft.ru - магазин софта Переводчик онлайн Test your Internet connection speed at Speedtest.net Баннера на заказ. Программы на SoftPortal.com Пчеловодство и апитерапия. Доктор Пчела. favicon.ru
Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс: www.khodoriv.at.ua