Солодке печиво
|
|
Roksolana | Дата: Ср, 25.03.2009, 21:09 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 37
Статус: Offline
| Господині поділіться будь-ласка рецептами пляцків, перекладенців, тістечок смачненьких. Навчіть молодих господинь пекти добрі торти і інші солодкі шедеври.
|
|
| |
Вікторія | Дата: Чт, 26.03.2009, 21:35 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline
| Добрі булочки 500 г. борошна, 1 склянка вершків або молока, 3 жовтки, 20 г. дріждів, 1 ст. ложка вершкового масла або маргарину, 3 ст. ложки цукру, цедра з 1/2 лимона, ванілін. Дріжді розвести в теплому молоці або вершках з 1 ст. ложкою цукру і, коли почнуть бродити, влити в посуд з борошном. Додати розтерті з цукром до білості жовтки, лимонну цедру, ванілін, розтоплений жир, замісити пухке тісто. Виробити невеличкі булочки і викласти їх на змащений жиром лист. Поставити в тепле місце, щоб підійшли, після чого змастити яйцем і пекти в гараячій духовці (210-220 С) протягом 30 хв. Смачного
|
|
| |
Вікторія | Дата: Чт, 26.03.2009, 21:37 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline
| Булочки чайні 500 г. борошна, 1 скалянка молока, 2 яєць, 3 жовтки, 50 г. дріждів, 100 г. вершкового масла або маргарину, 50 г. цукру, 1/2 ч. ложки солі. Дріжді розвести в теплому молоці з 1 ст. ложкою цукру і, коли почнуть бродити, влити їх в посуд з борошном, додати рощтерті з цукром до білості жовтки, піну з двох білків, сіль і замісити. Під кінець місіння влити розтоплений жир і продовжувати місити. Коли жир рівномірно розійдется в тісті, накрити і поставити в тепле місце, щоб підійшло. А як підійде, виробляти виробляти невеличкі круглі булочки, нарізуючи їх посередині ножем, скласти на змащений жиром лист і поставити, щоб підійшли. Тоді змастити їх яйцем і пекти в гарячій духовці (190-200 С) протягом 30 хв.
|
|
| |
Вікторія | Дата: Чт, 26.03.2009, 21:41 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline
| Пиріг з фруктами з компоту Тісто: 400 г. борошна, 150 г. вершкового масла або маргарину, 100 г. цукру, 3 яєць, 1/2 склянка сметани, 1/2 ч. ложки соди, 1/2 ч. ложки лимонної кислоти. Начинка: 1/2 кг. фруктів з компоту, 2 ст. ложки мелених білих сухарів, 100 г. горіхів, 3 ст. ложки цукру. Жир посікати з просіяним борошном, содою і лимонною кислотою, додати рощтерті з цукром жовтки, сметану,замісити тісто. Вистелити ним змащений жиром лист, поколоти виделкою, і пекти в гарячій духовці (210-240С) протягом 35 хв. На спечений корж накласти добре відціджені фрукти з компоту, посипати їх сухараями, вкрити піною із збитих з 3 ст. ложками цукру білків, посипати січеними горіхами і пекти в теплій духовці (170С) протягом 30 хв. Смачно виходить, сама пробувала , і не дорого.
|
|
| |
Вікторія | Дата: Чт, 26.03.2009, 21:44 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline
| Пиріг "Надія" Тісто: 600 г. борошна, 300 г вершкового масла або маргарину, 100 г. цукру, 2 яєць, 2-3 ст. ложки сметани, 1/2 ч. ложки соди, 1/2 ч. ложки лимоної кислоти. Начинка: 500 г. джему, 1 склянка дрібно нарізаних горіхів, цукрова пудра У посуд для тіста просіяти борошно разом з содою і лимонною кислотою, додати жир,цукор, жовтки і замісити на сметані круте тісто. Поділити його на три частини і охолодити. Одну частину нтерти на рідкій терці на змащений жиром лист і покрити джемом, потім натерти другу частинку, її також змастити джемом і покрити піною збитих білків, нарешті натерти третю частину тіста і посипати пісочними горіхами. Пекти в гарячій духовці (210-240С) протягом 45 хв. Спечений пиріг порізати на квадрати і посипати цукровою пудрою.
|
|
| |
Roksolana | Дата: Пт, 27.03.2009, 20:45 | Повідомлення # 6 |
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 37
Статус: Offline
| Народ, як приготувати сметанку, колись вона була в кафе Червона шапачка, яке всі памятають звичайно :), вона була різних слоїв, ну дуже смачна, смак дитинства , неможу рецепт ніде знайти. Може хто знає, вона таким трикутничком виставлялась, думаю там сметана і желе, або щось таке, дуже б хотілось приготувати.
|
|
| |
Roksolana | Дата: Вт, 30.06.2009, 23:41 | Повідомлення # 7 |
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 37
Статус: Offline
| Шарлотка з румбарбаром Інгридієнти: 4 яйця, 1 ст. цукру й ст. муки манка, обо крохмаль картопляний 1,5 ложки Румбарбар 4 патички фрукти можна інші давати Яйця збити з цукром дуже добре, додати помішуючи муку. На бритванку покласти папір пергаментний, тоді я посипала манкою, яка вбире сік з румбарбару, зверху посипала різаним і пересипаним цукром румбарбар, поверху полити тістом і в нагріту духовку 200"С на 40 хв. час випічки залежить від бритванки яку ви оберете, моя 9Х13 іn(інчів). Пляцок получається кисло-солодким, до чаю супер, всі хвалили хто пробував
|
|
| |
олена | Дата: Ср, 21.10.2009, 18:00 | Повідомлення # 8 |
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 18
Статус: Offline
| Цікаві сайти можна зайти багато чого http://www.tonnel.ru/?l=recept&all=recipe http://www.millionmenu.ru/
|
|
| |