Ви увійшли як Гость
Група "Гости"Вітаю Вас Гость!
Пт, 29.03.2024, 01:18
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: sirco  
Ходорівська балачка » Форум нашого міста » Фільми, музика. » Євробачення-2009 (Все про конкурс)
Євробачення-2009
sircoДата: Ср, 18.03.2009, 13:24 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Модераторы
Повідомлень: 12
Нагороди: 0
Статус: Offline
8 березня відбувся фінал Національного відбору до міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2009". Переможницею була обрана Світлана Лобода. Вона перемогла завдяки одностайному рішенню журі і глядачів та з виликим відривом від решти 13-ти учасників посіла перше місце. Чи є ця співачка гідним притендентом, щоб могла представляти нашу державу на міжнародному рівні? Яка Ваша думка? Нагадаю, що торік здобув перемогу на "Євробаченні-2008" російський співак Діма Білан, тож сьогорічні змагання відбудутся саме у Російскій Федерації.
 
sircoДата: Сб, 21.03.2009, 14:41 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Модераторы
Повідомлень: 12
Нагороди: 0
Статус: Offline
А Ви знали, що Анастасія Приходько, уроджениця Київа, представлятиме на Євробаченні Росію? Дотогож вона виконуватиме пісню "Мамо", орігінал якої українською, але заради конкурсу Міладзе переписав її текст на російську, лишень трохи в рефрему залишивши нашу. Тут можете порівняти орігінал і переробку. Чого в нас тільки російський загарбник незабирав а тепер щей таке. Нерозумію, як це зовсім може бути дозволено правилами конкурсу. Державу ж має представляти виключно її громадянин. Просто жах. angry А як ви до цього ставитесь?
 
sircoДата: Сб, 21.03.2009, 15:12 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Модераторы
Повідомлень: 12
Нагороди: 0
Статус: Offline
Світлана Лобода співaтиме пісню "Be my valentine". Послухайте тут. Раджу увімкнути HQ і послухати кілька разів, мені теж зпершу не дуже сподобалась, але після декількох прослухувань зрозумів, що пісня нівроку. Особливо приспів заводний cool . Але це ще не кінечна версія пісні. Лобода змінила у ніч перед віддачею документів в комітет кілька слів пісні.Тепер замість звичних «Baby, you're so fine, Be my Valentine» буде у послідньому приспіві «Baby, I can save your world! I'm your anti-crisis girl!». У перекладі «Коханий, я врятую твій світ, тому що я - антикризова дівчина» biggrin . В неї є реальні шанси перемогти?
 
RoksolanaДата: Пн, 23.03.2009, 20:29 | Повідомлення # 4
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 37
Нагороди: 1
Статус: Offline
Перший раз як почула пісню "Be my Valentine" то ледво вловлювала декілька слів, більше було чути задишку в мікрофон від акробатичних трюків wacko , вже на фінал відбору до Євробачення пісня звучала набагато краще і чути що над вимовою попрацювали. Мені особисто як співачка Світлана Лобода не подобається, але шанс перемогти чи бути в 5-ці найкращих в неї є, Європа любить шоу. Вболівати будемо за Україну!!! hands
 
ВікторіяДата: Пт, 03.04.2009, 19:33 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Нагороди: 2
Статус: Offline
Незнаю, мені здаєтсья, що Євробачення --- це таке собі відносне змагання.
В 2008р. всі прекрасно знали хто буде переможцем....
І кожного року всі тільки його і обговорюють, задайте собі питання :
" А чому саме?" . Та тому, що побудоване воно лише на скандальних історіях.......
 
RoksolanaДата: Ср, 29.04.2009, 18:20 | Повідомлення # 6
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 37
Нагороди: 1
Статус: Offline
Вікторія
В світі є дуже багато високого рівня конкурсів, і багато талановитих людей з України виборюють там перші місця, але про них ніхто не пише і незнають. Я погоджуюся що Євробачення виграє скандальність, розкрученістю, трансляцією, голосуванням зі всіх куточків світу, і я б сказала що це більше шоу із піснею, ніж просто пісенний конкурс. Але тим не менше, там завжди є кілька дуже вдалих пісень, які потім стають хітами на роки.


Повідомлення відредагував Roksolana - Ср, 29.04.2009, 18:21
 
Ходорівська балачка » Форум нашого міста » Фільми, музика. » Євробачення-2009 (Все про конкурс)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Малеча - ресурс для сучасних батьків Від свята до свята! Українські пісніПиши українською Allsoft.ru - магазин софта Переводчик онлайн Test your Internet connection speed at Speedtest.net Баннера на заказ. Программы на SoftPortal.com Пчеловодство и апитерапия. Доктор Пчела. favicon.ru
Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс: www.khodoriv.at.ua