Ви увійшли як Гость
Група "Гости"Вітаю Вас Гость!
Пт, 19.04.2024, 23:40
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Таня, Volodja  
Ходорівська балачка » Форум нашого міста » Життя міста Ходорова » Влада (Про наше місцеве самоврядування)
Влада
khodorivДата: Вт, 17.03.2009, 20:03 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 115
Нагороди: 4
Статус: Offline
Про наше місцеве самоврядування
 
VolodjaДата: Вт, 24.03.2009, 15:13 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Модераторы
Повідомлень: 11
Нагороди: 0
Статус: Offline
Проблєма влади існує в нашому міті ще з часів п.Саса ( пригадуєте?) !!!! Його наступники, як на мене це два "клонованих " організми , які не мають абсолютної уяви про управлінську та організаторську роботу!!!! За останні 15 років ми втратили всю інфраструктуру, яка на той час була "локомотивом " життя міста!!! Складається враження, що через кілька років колись таке "зелене" , "живе" та "яскраве" місто перетвориться на суцільний " базарний лоток"!!! Проблема влади у безвідповідальності та безнаказаності!!!! Коден з мерів вважає себе " царем" цяточки на мапі України - і це загальноукраїнська проблєма!!! Наша міськрада - це збір людей , яких здебільшого не цікавить доля міста!!! Лобіювання чиїхось чи власних інтересів спонукає тих людей нести таку нелегку ношу, як депутатство!!!! Але це в ідеальному варіанті!!!! В нас же - переважна більшість це комерсанти, люди бізнесу...... Чому там немає молоді, студентів, молодих фахівців...... а лише ті , хто правдами-неправдами вліз у ту чи іншу політсилу!!!! Мерські суперечки триватимуть до тих пір , доки не з"явиться МОЛОДА людина , яка зможе усунути " пеньок" і посадити "новий сад"!!!!!!!!!
 
VolodjaДата: Чт, 26.03.2009, 10:09 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Модераторы
Повідомлень: 11
Нагороди: 0
Статус: Offline
Вкотре мав змогу пересвідчитись про " безперспективність" боротьби між двома мерами різних часів, коли прочитав "домашню" пресу!!!! Знаєте, диву даєшся, коли бачиш таку безкомпромісну медійну боротьбу, нехай навіть у друкованій формі!!!!! Газета організації "Моє місто" виступила з глибокою критикою в адресу апарату міськради, як на мене актуально , в деяких аспектах! Здебільшого критика стосується постаті міського голови. Звичайно теза теперішнього мера про кількість наступних термінів керівництва містом викликає , м"яко кажучи, усмішку та подив, хоча з іншого боку впевненість у своїх силах пан мер напевне чимось аргументує!!! Щодо " захворювання владою" - це притаманна риса і теперішнього і попереднього мерів! Ця проблема торкатиметься нас до тих пір, доки мерська посада не буде "ласим вуликом", доки ця посада не приноситиме ніяких благ особистого плану окрім постійного відчуття звітності , відповідальності та коректного ставлення до прийняття рішень!!!! Цього всього поки не має...... тому й хочеться "хворіти " якнайдовше!!!!
Газета ходорівської міської ради та її зміст як і в більшості випадків викликає обурення..... Перша сторінка висвітлила проблему жителів вул. Мудрого , що стосувалась зрізання однієї тополі!!!!! Друзі , та таких тополь по місту - тьма!!!! Це комплексна проблема, одже й вирішення вимагає комплексного!!!!! Це не єдина комунальна проблема!!!!! З посиланням на закон України " про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" міськрада оприлюднює проект правил благоустрою міста - смішно!!!! Невже наше суспільство потребує "законів" чи "актів" щодо чистоти!!! Давайте ще закон щодо чистоти в домівках приймемо!!! Тут від людей все залежить - це проблема моралі та совісті, і жодні нормативні акти не змінять нашого ставлення до навколишнього середовища!!! Тут пропагандистьська та пізнавальна робота потрібна, шкода що наша влада цього нерозуміє!!!!
 
YaroclavДата: Чт, 09.04.2009, 16:47 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Статус: Offline
Хочу додати коментар стосовно вул. Я. Мудрого. Це ще одна хвалебна ода міському голові. Легко зрізати, а важче посадити і виростити дане деревце. Що стосується тополь то я згідний, їх треба зрізати бо вони несуть не тільки загрози падіння але щей призводять до алергічних захворювань.
Наведу такий факт коли один громадянин нашого міста (Д.), з етичних міркувань небудемо його називати, пише заяву про те як йому гарно дихається у парку де ростуть липи і забороняє будь яке зазіхання на ці липи. Влада звичайно це схвалила. За короткий проміжок часу влада просить дати дозвіл на порізку декількох лип у цьому ж місці. Як би ви поступали? Вже забули, як схвалювали лист? От так у нас і все це робиться через зад.
 
khodorivДата: Вт, 01.12.2009, 20:34 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 115
Нагороди: 4
Статус: Offline
Вважаю, що міськрада повинна прийняти принципове рішення про заборону обклеювання міста передвиборчою агітацією.
Листівки, плакати повинні клеїтися у відповідно відведених місцях.
Ми до весни не відшкрябаємо стовпи, підїзди будинків тощо.
Надіюся місцева влада уважно читає форум і хоч хтось замислиться над моїм повідомленням. cry
 
AnchelДата: Пн, 07.12.2009, 22:28 | Повідомлення # 6
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 8
Нагороди: 0
Статус: Offline
Геть Горачека!
 
VolodjaДата: Пн, 01.02.2010, 10:27 | Повідомлення # 7
Рядовой
Група: Модераторы
Повідомлень: 11
Нагороди: 0
Статус: Offline
30 травня оберемо людину нового покоління !!!! Молодого, активного , цілеспрямованого , людину з "молодою командою " фахівців різного рівня !!!! Оскільки агітація ще "не в силі " - той афішувати прізвищами не буду !!!!
 
khodorivДата: Пн, 01.02.2010, 17:41 | Повідомлення # 8
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 115
Нагороди: 4
Статус: Offline
Опаааа!!!
А я чому незнаю???
А може в личку хто ...??? eek
 
ZlosniyДата: Чт, 21.07.2011, 23:08 | Повідомлення # 9
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Статус: Offline
До речі, кого вибрали, молодого? Як він Вам?
 
Ходорівська балачка » Форум нашого міста » Життя міста Ходорова » Влада (Про наше місцеве самоврядування)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Малеча - ресурс для сучасних батьків Від свята до свята! Українські пісніПиши українською Allsoft.ru - магазин софта Переводчик онлайн Test your Internet connection speed at Speedtest.net Баннера на заказ. Программы на SoftPortal.com Пчеловодство и апитерапия. Доктор Пчела. favicon.ru
Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс: www.khodoriv.at.ua