Мене дістали мої стаціонарні телефони. Щоб зателефонувати з 50 на 53 або навпаки я згадую всіх звязківців не злим словом, а потім набераю через міжмісто тобто тепер "0". Як завжди "8"- ки немає. Кидаєш трубкою береш мобілку і потуги закінчуються вдало... Таке враження, що все поступово "вмирає". Прогрес та новітні технології видно хіба що по теліку але аж ніяк не в місті. Добре що хоч кабельне працює, видно виборчу кампанію або Дом 2.
Мене цікавить. Чи тяне в ходорові інтертелеком (сдма-інтернет), а може і Піплнет, яка якість і швидкість звязку, де є найближча базова станція (знаю є в рогатині і новому роздолі)? Друге питання: чому на каналі MEGA не показують формулу-1, написано ЗАБЛОКИРОВАНО (хто користується дециметровкою). Це повязано з тим що сигнал того каналу не іде зі львова а із борислава чи десь звідти. Розуміє що на супутнику може сигнал блокуватися а тут чому. Може через те, що бойкам львівщини того не треба асигнал потрапляє також на території польщі, що в принципі не дозволено?