Поради доброго господаря.
|
|
khodoriv | Дата: Вт, 17.03.2009, 20:22 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Ділимося досвідом, радимося.
|
|
| |
khodoriv | Дата: Сб, 28.03.2009, 18:09 | Повідомлення # 2 |
Admin
| Дорогі мої господарі. Зараз якраз пора для прививки дерев. Я якраз сьогодні цим займався. До Вашої уваги в "Каталозі файлів"/"Господарю на замітку" я додав три статті з докладним практичним описом як це робити. Користуйтеся, озеленюйте наше місто. Памятайте, що сад росте для дітей.!!! http://www.khodoriv.at.ua/load/0-1
|
|
| |
khodoriv | Дата: Нд, 05.04.2009, 21:41 | Повідомлення # 3 |
Admin
| Тепер всі стали економити на усьомую, зрозуміло - криза. Але пару слів про економію електроенергії. Добра справа замінити лампочки на "економки". Раз заплатив світиш довго і дешево. Раджу ці лампочки не використовувати в приміщеннях з підвищеною вологістю (ванни, душов і т. п.). Вони просто швидко вийдуть з ладу. Крім того ці лампочки не люблять часто вмикатися, вимикатися. Їх потрібно ввімкнути і світити. Тобто потрібно розважливо підійти до питання де варто "економку" вкручувати, а де звичайну лампочку "сороківку" Перевірено!!!
|
|
| |
krayvskyy | Дата: Чт, 14.05.2009, 14:10 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
Група: Пользователи
| На рахунок "економок" в інеті є стаття про їх шкідливість - http://www.intv-inter.net/news/article/?id=57763188, а те що вони часто не люблять вмикатись, вимикатись була передача "Руйнівники міфів" де цей міф було спростовано. Так, що думайте %)!!!
Повідомлення відредагував krayvskyy - Чт, 14.05.2009, 14:12 |
|
| |
khodoriv | Дата: Чт, 14.05.2009, 15:36 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Дивився статтю, нічого конкретного. В теперішній час все шкідливе, навіть туалетний папір, який додають в ковбасу. Передачі не дивився. А на рахунок частого вимикання це власний досвід, яким ділюся. За рік в туалеті поміняв 4 лампочки. Дістало - поставив звичайні розжарення. Правда горять теж але дешево.
|
|
| |