Кімнатнітні та городні рослини, садові дерева.
|
|
Таня | Дата: Чт, 28.05.2009, 18:13 | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Модераторы
Статус: Offline
| Роксоляно,ці карликові трояндочки дуже делікатні і вимогливі.Знаю про них,що ці квіти треба обприскувати щодня. Слідкувати, щоб вода потрапляла і під листочки. Вони потребують багато світла. Коли на дворі хмарно, троянду підсвічують лампою. Відцвілі бутони зрізають. Після цвітіння рослину треба наполовину обрізати. За деякий час кущик зацвіте знову. Вони дуже люблять свіже повітря, також бажано укоренити зразу щепку від кущика, і та вирощена вами трояндочка вже буде пристосована до конкретних умов вашого житла. На літо їх бажано виносити на свіже повітря. Поливати часто, але потрошку.,поставити вазон у велику посудину з галькою, залитою водою. Рідина випаровуватиметься, і земля буде постійно зволожена. Карликові троянди дуже полюбляють червоні кліщі та білокрилки.
|
|
| |
Roksolana | Дата: Чт, 28.05.2009, 18:17 | Повідомлення # 17 |
Сержант
| Я за другими дуже доглядала, але не помогло. Адмін а як твої орхідеї, чи потребують дуже догляду? бо я також дивилась на орхідеї останій раз як була в магазині, мені вони також подобаються. Чи вони пахнуть? то я питаю щоб знати чи вони не викликають алергії.
|
|
| |
Roksolana | Дата: Чт, 28.05.2009, 18:21 | Повідомлення # 18 |
Сержант
| Ого п. Татяно бачу що ви спеціаліст. Дуже дякую за поради. Я ще раз мушу попробувати, бо квіточки безподобні, і так серце радіє як на них подивлюся. А оприскувати Ви пишете то звичайною водою, просто з розпилювача?
|
|
| |
Таня | Дата: Чт, 28.05.2009, 18:26 | Повідомлення # 19 |
Сержант
| мої маленькі гірки
|
|
| |
Таня | Дата: Чт, 28.05.2009, 18:27 | Повідомлення # 20 |
Сержант
| так з розпилювача,тільки не холодною і відстояною.
|
|
| |
Roksolana | Дата: Чт, 28.05.2009, 18:30 | Повідомлення # 21 |
Сержант
| Quote (Таня) мої маленькі гірки Дуже красиво!
|
|
| |
Таня | Дата: Чт, 28.05.2009, 18:30 | Повідомлення # 22 |
Сержант
| клумбочка
|
|
| |
khodoriv | Дата: Чт, 28.05.2009, 19:54 | Повідомлення # 23 |
Admin
Група: Администраторы
| Таня, я пояснював Роксолані як фотки вставляти щоб їх було видно. Тепер Вам: Вказати на місце фотки на вашому компі, розмір до 100 кб, формат jpeg. Щоб місця не забирало на сервакубагато. Справа появиться синеньким - $imeg1$, це копіюємо і вставляємо в текст вашого повідомлення. Тоді Ваші гірки будуть грузитися зразу з повідомленням. Підкидуйте свіжі теми. Сьогодні якраз погода для балачок. Надіюся на свіжі теми на форумі, прогноз на кілька днів сприятливий. Успіхів!!!
|
|
| |
Таня | Дата: Пт, 29.05.2009, 06:26 | Повідомлення # 24 |
Сержант
| Дякую,Адмін.Попробую стиснути фото,і ще поставити.А погода точно якраз для балачок,дощ має бути аж до понеділка.До теми,як раз добрий час для відпочинку після городньо-польових робіт !Хай росте бульба ,всяка городина і квіти !
|
|
| |
Таня | Дата: Пт, 29.05.2009, 12:36 | Повідомлення # 25 |
Сержант
| Адмін,дякую за допомогу !
|
|
| |