Ви увійшли як Гость
Група "Гости"Вітаю Вас Гость!
Пн, 30.12.2024, 17:18
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Таня, Вікторія, Roksolana  
Коктейлі : алкогольні та безалкогольні.
ВікторіяДата: Чт, 26.03.2009, 09:58 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Нагороди: 2
Статус: Offline
Помаранчевий вибух

100гр охолодженої Моршинської мінеральної води газованої
4 шклянки Моршинської мінеральної газованої води
Кубики льоду
2 шклянки Апельсинового щербету
2 шклянки апельсинового соку
2 шклянки свіжевидавлиного мандаринового соку(конскрвованого).

Помістіть складники в блендер (окрім 100гр. Моршинської води) і змішати до однорідної маси.
Перелийте вміст у великий кувшин.Додайте 100гр Моршинської мінеральної води і перемішайте.
Готово cool

 
ВікторіяДата: Чт, 26.03.2009, 10:00 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Нагороди: 2
Статус: Offline
Літня забава

3/4шклянки мультивітамінного соку
3столових ложки свіжого лимонного соку
3столових ложки давленого ананасу
1-0,5 шклянки підсолодженого соку манго.
Екзотичні фрукти для прикраси.

От і літо на дворі biggrin biggrin biggrin

 
ВікторіяДата: Чт, 26.03.2009, 10:02 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Нагороди: 2
Статус: Offline
Фіз

50гр горілки
30гр кремового лікеру
1столова ложка лимонного соку
1/4шклянки охолодженої Моршинської.
Лимон для прикраси.

У 200гр охолоджений винний бокал налийте горілки та кремового лікеру,
лимонного соку , перемішпйте і долийте Мошинської води.
Прикрасити скрученим лимоном.
Подавати з солоними міні-тістечками та жовтим сиром.

 
ВікторіяДата: Чт, 26.03.2009, 10:04 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Нагороди: 2
Статус: Offline
Хупер

Шампанське або газоване вино
Сік манго
Свіже або сушене манго (на вибір)
Бокали для Шампанського

Приблизно 1/3 бокалу - сік манго, все інше -
шампанське (або газоване вино).
Прикрашати свіжим або сушеним Манго.

 
ВікторіяДата: Чт, 26.03.2009, 10:09 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Нагороди: 2
Статус: Offline
Чай з прянощами.

Потрібно: чай, цукор, гвоздика і кориця - палочками, сік апельсиновий, сік лимонний
Готується в мікрохвильовці.

Засипаємо чай (20 грам), цукор (2 ложки), прянощі - 2 шт. гвоздики і одну паличку кориці.
Заливаємо півлітра кип'яченої води і настоюємо 4-6 хв. Потім чай проціджуємо і заливаємо
пів стакана соку апельсинового і півстакана соку лимонного. Потім суміш гріємо на повній
потужності десь 2,5 - 3 хв., поки не почнуть з'являтися бульбашки. Чай подають в стаканах.
Можна прикрасити кусочком апельсина.

Смакота !!! Сама пробувала, правда без гвоздики happy

 
ВікторіяДата: Чт, 26.03.2009, 21:54 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 56
Нагороди: 2
Статус: Offline
Шановні читачі, з повагою для Вас , справжній український коктейль !!!

Варенуха
В давнину варенуха була улюбленим напоєм.

На 1 л горілки — 40 г сушених яблук,
40 г вишень, 25 г груш, 25 г слив,
по 1 г імбиру, кориці і гвоздики,
по 0,5 г запашного перцю і лаврового листу,
250 г меду.

Готують її так.
Промиті яблука, вишні, груші і сливи кладуть в окремі посудини,
заливають горілкою і настоюють 5—6 год.
Потім все зливають в одну емальовану або керамічну посудину,
додають туди мед, імбир, корицю, гвоздику, запашний перець, лавровий лист,
накривають покришкою, замазують тістом, кладуть невеликий гніт і
ставлять в піч або духовку на 10—12 год. при температурі 90—100°.

Після цього варенуху проціджують і подають як гарячою, так і холодною.

Складно, але я впевнена --- воно того варте ! Спробуєте?
Думаю так biggrin .

 
RoksolanaДата: Пт, 27.03.2009, 20:39 | Повідомлення # 7
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 37
Нагороди: 1
Статус: Offline
В нас тут досить жарко більшу частину року (вже зараз +25), тому добрий прохолодний напій завжди стає у нагоді. Я його сама придумала, думаю що є і професійні такі, мені він подобається дуже, натуральний і з вітамінами.
Так от:
Очищую лимон від шкірки, ріжу на куски і кидаю в блендер разом із двома столовими ложками цукру.
Тоді переціджую через друшляк від шкірочок (вони чомусь всерівно залишаються). До соку лимонного добавляю води, льоду, і пробую на смак, деколи потрібно додати ще трошки цукру, але це вже на особистий смак, такий лимонад можна пити безперервно, спрагу втамовує і головне вітаміну С багато. smile
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Малеча - ресурс для сучасних батьків Від свята до свята! Українські пісніПиши українською Allsoft.ru - магазин софта Переводчик онлайн Test your Internet connection speed at Speedtest.net Баннера на заказ. Программы на SoftPortal.com Пчеловодство и апитерапия. Доктор Пчела. favicon.ru
Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс: www.khodoriv.at.ua